Om Os

Vision

Vores vision er fortsat at udvikle KunstIndustrien's produkter med fokus på bæredygtighed og godt håndværk af høj kvalitet. Samtidig arbejder vi løbende med at tilføje nye produktserier og koncepter til vores portefølje.

Vores historie

Historien om Kunstindustrien startede længe før de tidligere ejere Ib og Jette i 1993 åbnede butik overfor Kunstindustrimuseet i Bredgade i København. Forhistorien var, at Ib havde lært at støbe lys ad sin tidligere svigerfar, som havde støbt lys siden 1950'erne, og det besluttede Jette og Ib skulle være grundlaget for deres forretning.

Kvalitet var gennem alle årene afgørende for familien og der er løbende blevet eksperimenteret med både lys-masse, væger og støbetekniker for at nå frem til de unikke voksalterlys. Voksalterlysene er virksomhedens signatur-produkt.

Lysene blev efterhånden mere og mere populære og ca. 10 år efter opstarten i Bredgade etableredes grossisthandel.

I løbet af årene er der kommet en række andre produkter til, herunder gennemfarvede dyppede lys, lysestager, hurricanes, tilbehør til lys, Living by Heart, ANIA og meget andet. En del af produkterne er Kunstindustriens eget design, hvilket vil sige, at du ikke finder dem andre steder.

KunstIndustrien er i dag ejet af entreprenørerne Britta og Steen Frost. 

Hvem er vi

Steen Frost

Ledelse & Salg

Britta

Administration, Messer & Nye kunder

Julie

Kunde- og ordrehåndtering B2B samt Amazon

Nadine

SoMe ansvarlig/content & Foto

Milla

Kunde- og ordrehåndtering B2B og Webshop B2C

Aleksandra - studenter medhjælp

Lager

Olivér - studenter medhjælp

Lager