KUNSTINDUSTRIEN UDVIDER IGEN AKTIVITETERNE

KUNSTINDUSTRIEN UDVIDER IGEN AKTIVITETERNE

KunstIndustrien fortsætter ekspansionen og overtager keramikkonceptet Ania Design Studio.

Ania Design Studio er kendt for lysestager, vaser og opbevaring udført i keramik. Konceptet er designet og udviklet af Anja Skov, som også var medstifter af børnebrandet Liewood. Anja Skov har fundet sin inspiration i den danske designarv og produkterne er kendetegnet ved enkle og stærke grafiske linjer og former. Formålet har været at skabe smukke skulpturelle og indbydende produkter, der skaber lang tids glæde i hjemmet og hvor naturens udtryk, former og farver, har været den store inspirationskilde.

Anja Skov har hele tiden haft fokus på høj kvalitet og godt håndværk. Alle produkter er produceret i Europa. I forbindelse med overtagelsen vil der over de næste 6-9 måneder, blive lanceret en 3. kollektion af stager og vaser. Disse vil ligeledes være designet og udviklet af Anja Skov med forsat henblik på at komplimentere de nuværende produkter i udtryk og farver.
 

Steen Frost, CEO og ejer, fra KunstIndustrien udtaler; ”Vi er meget glade for at tilføje Ania Design Studio til vores sortiment, da vi synes produkterne og konceptet matcher vores portefølje rigtig godt. Vi glæder os til at præsentere Ania Design Studio på messerne Maison&Objet i Paris, ShowUP i Amsterdam og på 3 Days of Design i København”.

For yderligere information kontakt venligst Steen Frost på steen@kunstindustrien.dk eller på telefon +4522881710.

KunstIndustrien producerer og sælger håndstøbte kvalitetslys med fokus på bæredygtighed. Virksomheden har eksisteret i over 65 år og er specielt kendt for deres voksalterlys herunder kalender og adventslys. Virksomheden drives i dag af iværksætterne Britta og Steen Frost og er beliggende i Sønderborg. Kunstindustrien har vækstet kraftigt de seneste år og ambitionen er at fortsætte denne vækst over de kommende å

Tilbage til blog